Since Oslo -kult og norsk

I vår lanserer det norske skomerket SINCE Oslo sin andre vårkolleksjon. Inspirasjonen er hentet fra vårens renhet, mykhet og vakre blomster.

Publisert

Kolleksjonen består av åtte modeller til hverdag og fest. Her finnes lave, kule ballerinas, komfortable sandaler, sexy pumps og kule boots. Alle med en edgy look med enkle, særegne detaljer.

For denne kolleksjonen har gründer og kreativ leder for SINCE Oslo, Siri Findal, hentet inspirasjon fra den friske blomstrende våren.

- Selv om mange velger mørke sko, er det absolutt rom og plass til sko med farger og print i kleskapet. Dette fresher raskt opp et klassisk og enkelt antrekk, sier Siri Findal.

Nyanser som gult og rosa gir et vårlig følelse, og fargen rødt – en av vårens hotteste farger – er å finne blant flere av modellene. SINCEs knyte-sandaler i rødt er en «must have». Modellene med blomster-printet lær er blant de som skiller seg mest ut. Semsket skinn er brukt på flere av skoene for å gi et mykt uttrykk.

De fleste skoene er sålet med praktiske undersåler som tåler utendørsbruk. De har også en myk padding i sålen for gi maks komfort.

Alle skoene produseres av nøye utvalgte håndverkere i Porto i Portugals Porto. SINCE Oslo jobber også for bærekraftighet, etikk og miljø i alle ledd fra produksjon til ut i butikk.

Powered by Labrador CMS