Lene Nykmark (t.v.) og Marita Bratset blir Sorbets salgsteam i Norge

Sorbet nytt ekspressmerke i DK Company

Under Københavnmessen i februar lanserer DK Company sitt nye ekspressmerke Sorbet.

Publisert

- Sorbet er sikkert et merkenavn som mange husker fra noen år tilbake. Vi har hatt det liggende i skuffen en tid, og nå ønsker vi å lage en ny fortolkning, som ekspresmerke, sier country manager i DK Company Norway, Leif Winterskov.

Europa-produksjon

Sorbet vil få 100 prosent europeisk produksjon, noe som vil gjøre at reaksjonstiden på nye farger og trender, og de mangler og behov som vil oppstå i markedet, blir meget kort. Sorbet vil ha leveringsklare varer fra februar 2023.

Kjapt og trendbasert

- Sorbet har ingen faste kolleksjonsrytmer. Det ligger i merkets DNA at det skal være trendbasert, slik at vi kan tilby nyheter løpende. Vi ønsker ikke å bli bundet opp i faste rammer, men skal være i stand til å reagere hurtig på design, trends og kvaliteter som rører seg i markedet. Vi ønsker at våre kunder og forbrukerne skal føle at de får et value for money-produkt, så vi kommer til å ha et kommersielt uttrykk, med sterk fokus konkurransedyktige priser og en kvalitetsprofil, sier Winterskov.

Sorbets salgsteam vil bestå av Maritha Bratset, som har lang fartstid både i DK Company og med andre kjente merker. Hun er salgsansvarlig for Norge og har med seg Line Nykmark på back office. De vil ha base i DK Companys showrom i Thorvalg Meyers gate 11.

- Et supert salgsteam, som vil ivareta tidligere og nye kunder på en god måte, og vi vil selvsagt markere introduksjonen av Sorbet under moteuken i februar med happenings og overraskelser til kundene, sier Leif Winterskov.

Powered by Labrador CMS