Bohemian Hipster

Farger og print preger våren 2020

Mye farger og print. Det er stikkord for moten for våren 2020. Stylist Jan Gunnar Svenson ledet innkjøperne gjennom hovedtrekkene vårens trender i Norwegian Fashion Week søndag, og skal gjøre det samme mandag og tirsdag.

Publisert

Tidligere har det gjerne vært slik at fargepaletten for damer har vært mer fargerik og friskere enn for herre, som har vært mer avdempet. For denne sesongen er det mer likt – fargesinnslaget i herretøyet er tydeligere og friskere enn før.

Svenson presenterte fire trendretninger: Classic Individualist, Bohemian Safari, Urban Hipster og Street Couture.

Jan Gunnar Svenson var trendguide for innkjøperne på Norwegian Fashion Center

Classic Individualist

Classic Individualist er klassisk hverdagsmote med en twist. Rå eleganse med en sofistikert avslappet følelse. Stoffkvaliteter i vakre naturmaterialer. Fargepaletten går i natur, grått, rødt, blåtoner og brunt.

Classic Individualist

Stikkord: Ruter på ruter, skjorte- og Bretonstriper, naturmaterialer som bomull. Lin og tencel, lys denim, semsket skinn.

Bohemian Safari

Temaet hvor det ville møter det kule røffe. Armylooken mikses med dyreprint og virtuell kamuflasje. Fargepaletten går i nyanser, natur, lilla og brunt.

Bohemian Safari

Stikkord:

Linkvaliteter, bambus og tencel, sebramønster og etniske print, bast og naturmaterialer, frynser, vilt og vakkert.

Urban Hipster

En ung, leken stil hvor identitet står i fokus. 60- og 70-tallsinspirasjon med tie dye effekter. En fascinasjon for det unike og særegne. Fargepaletten går i lys gul, dustyrosa. Lilla, blått og brunt.

Urban Hipster

Stikkord:

Batikk og tie dye, mønstermiks, rufsete kanter, broderi og enkel folkloreinspirasjon, kreativitet.

Street Couture

En lekker og stram, elegant stil med frekke fargekombinasjoner og overraskende miks av stoffkvaliteter. Fargepaletten går i varm gul, orange, nyanser i rosa, rødt og dyp marine.

Street Couture

Stikkord:

Psykedeliske mønstre, striper i alle bredder, naive blomstermotiv, overdekorert, tekniske kvaliteter.

Powered by Labrador CMS