Kampanjebildene til UNDR x Janus er fotografert av den anerkjente tyske fotografen Johannes Höhn, som står bak naturfotografiene på instagramkontoen @pangeaproductions. Bildene er tatt i naturskjønne omgivelser ved Geirangerfjorden og Trollstigen.

Urban lanserer undertøy

For første gang lanserer Urban sitt eget undertøysmerke. Det har fått navnet UNDR, nettopp fordi dette er produktene man har underst og nærmest kroppen. Første drop er en kolleksjon med ullundertøy i samarbeid med den norske ullprodusenten Janus.

Publisert

- Nordmenn bruker ull store deler av året. Derfor ønsket Urban å lage ullundertøy. Enten om du vil ha det på deg på langrennstur, på vei til og fra trening, når du spiller kort på hytta, eller når du danser på bordet på afterski. Disse produktene holder deg varm, sier designer Benedicte Eggesvik hos Urban.
UNDR ullundertøy er laget av en myk interlock merinoull-kvalitet, produsert av Janus, som har erfaring med norsk produksjon av klær tilbake til 1895. De små krusningene i merinoullen gir luftlommer som skaper isolasjon og varme. Ull har evnen til å ta opp over 30 prosent fuktighet uten å kjennes våt, og varmer selv i våt tilstand. Merinoullen kommer i fra Uruguay, der dyrevelferd settes høyt og der merinosauene beiter på store, frodige sletter.
UNDR x Janus frontes av ambassadør Linn Cecilie Mæhlum (28), som er fryktløs frikjører og høyaktuell i skifilmen «Supervention 2» sammen med bl.a Terje Håkonsen og Aksel Lund Svindal i disse dager.


Undertøyskolleksjonen, som kommer i uke 46 (17.11), består av truser og topper til jenter, boksere til gutter, og sokker til begge kjønn. Designet er enkelt og «cleant», med sesongens farger og prints som krydder.
- Vi ønsker å tilby Urbans stilbesvisste målgruppe undertøy og sokker der kvalitet og passformen er selve grunnpilaren», sier designer Benedicte Eggesvik i Urban. - Undertøyet er laget i en bomull- og elastanblanding som gjør at produktene puster godt og beholder passformen sin i lang tid. Dette har vært testet hos målgruppa, og vi er veldig fornøyde med resultatet, sier hun.
Sokkene er klassiske, retroinspirerte bomullsokker til både jente og gutt, samt gjennomsiktige og glitrende sokker til jentene.

Powered by Labrador CMS