Disney prinsessekjoler med norsk vri

Steen & Strøm Department Store gjør en nordisk vri av Disney´s prinsessekjoler sammen med ni norske designere.

Publisert

Steen & Strøm Department Store har lange tradisjoner som juledestinasjon hvor folk fra fjern og nært tidligere kom for å oppleve de magiske Disney julevinduene. Med visjonen ”Bringing Christmas Back” skal juletradisjoner, magi og eventyr tas tilbake i år, sammen med ni norske designere, fagskolen Treider og Disney.

Oslo Runway ble trukket inn, da det var spesielt viktig for varehuset at dette juleprosjektet ble et helt unikt prosjekt med fokus på norsk mote. De ni utvalgte designere skal gjøre sin fortolkning av kjente Disney prinsessekjoler:

ByTiMo – Tornerose, Cathrine Hammel – Askepott, Haik W/ - Tiana, Veronica B. Vallenes – Snehvit, FWSS – Mulan, Elisabeth Stray Pedersen – Pocahontas, Fam Irvoll – Ariel (Den lille havfruen) , Edda Gimnes – Rapunzel, Epilouge By Eva Emanuelsen - Elsa

Fagskolen Treider har fått oppgaven å utvikle og bygge en helt egen utstilling for hver av de unike kjolene, basert på tolkninger av scener fra filmene.

Julevinduene avdukes lørdag 18. november. Dette er en del av et større prosjekt i Oslo med Promenaden Fashion District som har investert i et helt nytt lysdesign på Eger, Steen & Strøm Department Store, samt Nedre og Øvre Slottsgate. Disse lysene har referanser til den nostalgiske gatebelysningen som hang i disse gatene på 50 tallet.

- Disney er for de fleste en stor del av julen, og vi er derfor svært stolte over dette samarbeidet med Disney, som gir oss muligheten til å fornorske de kjente Disney prinsessekjolene. Jeg er utrolig stolt over at akkurat disse ni designerne, sammen med Treider fagskole, skal bidra til at vi løfter juletiden, samt fokuset på norsk design og talenter,” uttaler Jim-Thomas Rengård, direktør ved Steen & Strøm Department Store.

Powered by Labrador CMS