Vesker inspirert av Gudbrandsdalens flotte natur fra Kvitfjell Handbags
Vesker inspirert av Gudbrandsdalens flotte natur fra Kvitfjell Handbags

Vesker inspirert av Gudbrandsdalen

Ed og Yvette La Pierre driver to butikker med sko og vesker i Ringebu og Lillehammer. Fordi de ikke fant de veskemodellene de var på jakt etter hos andre leverandører, bestemte de seg for å produsere dem selv.

Publisert

Dette er historien bak Kvitfjell Handbags AS i kortform. Den litt lengre versjonen handler om det nederlandske paret med lang erfaring fra skobransjen, som flyttet til Norge i 2005, og som ble både betatt av og forelsket i Gudbrandsdalen. Derfor heter veskekolleksjonen Natur. Produktene er inspirert av flotte naturen i Gudbrandsdalen. Designet er enkelt og funksjonelt og fargene finnes i naturen.

Ed og Yvette La Pierre
Ed og Yvette La Pierre

God start

Norsk design, skinn av høy kvalitet, godt håndverk og gode priser er de fire viktigste pilarene Kvitfjell Handbags bygger sin virksomhet på. Noe som har vist seg å være meget vellykket. Siden starten i mars 2017 har salget gått meget bra. Kvitfjell Handbags har knyttet til seg tre agenter som deler Norge mellom seg, og som får nye kunder hver uke. – Nå har vi stilt ut på Oslo Design Fair og Norwegian Fashion Center under Fashion Week, og har hatt en pangstart i 2018, sier Ed La Pierre.

Deter utviklet mange ulike modeller som godt i ulike typer butikker.
Deter utviklet mange ulike modeller som godt i ulike typer butikker.

Tester i egne butikker

- Vi tester nye modeller i våre egne butikker før vi tilpasser dem i vår kolleksjon, og får bare hyggelige tilbakemeldinger om våre produkter. Kunder som har fått inn varene i butikk supplerer ganske fort. Vi opplever at kombinasjonen høy kvalitet, god design og «snille» priser gjør at veskene er enkle å selge i mange typer butikker.

Mange ulike kundetyper

Derfor har vi mange ulike typer kunder. Vi selger veskene til klesbutikker, skobutikker, beautysalonger, frisører, museer og nettbutikker. Det er ekstra hyggelig for oss at Norsk Folkemuseum har tatt inn veskene våre. Og på vår siste messe dukket det opp en helt ny kundegruppe; Babyutstyrsbutikker. Vår nye farger Cream, Pink og Sky Blu frister nybakte mammaer og blir kjøpt som en gave fra pappa til mamma, sier La Pierre.

Produserer i India

Det er Yvette som designer veskene, som blir produsert i India. – Vi har funnet fram til en meget god leverandør som vi har et godt forhold til, og som vi samarbeider godt med. Jeg reiser til fabrikken fem ganger i året.

Arbeidsforholdene er veldig gode, og de ansatte har det bra. Her er det ikke noe barnearbeid. Dyktige håndverkere lager våre skinnvesker i super kvalitet, og vi utvikler stadig vekk ny modeller og farger.

Powered by Labrador CMS