Møbler, regntøy og skreddersøm i gamle Blom

Gamle Blom Kafé i tilknytning til Paleet i Oslo er fylt opp av regntøy, spesielle møbler fra det 20. århundre og skreddersøm. De som står bak er Norwegian Rain, skredderen T-Michael og ModernTribute.

Publisert

De tre som står bak, skriver i en pressemelding: - Vi har fylt opp 400 kvadratmeter med det vi elsker å jobbe med. Vi skapte en arena som består av spesielle skandinaviske møbler fra midten av 1900-tallet, prisbelønte, vanntett og skreddersydd yttertøy og en kolleksjon av dresser, skjorter, sko, vesker og tilbehør fra ikoniske T-Michaels designunivers. Ambisjonene er høye, men tilnærmingen ydmyk. Vi ønsker å skape en plass som er verd den tiden du bruker på å besøke oss. Det er et sted for å se og la seg inspirere, men alt man finner er til salgs.

Disse står bak:
Med bakgrunn i kunsthistorie og klassiske antikviteter hos Sotheby´s I London har franskmannen Eric Beugnet i ModernTribute kuratert en samling av sjeldne og spesielle møbler og objekter, hovedsakelig skandinaviske, fra 1900-tallet. Etter hvert velkjente og prisbelønte Norwegian Rain, drevet av Alexander Helle og T-Michael stiller med smakebiter fra sin regntøykolleksjon. Og T-Michael gir et innblikk I sin designunivers og sin tilnærming og lidenskap for de spesielle detaljene I skredderfaget.

Powered by Labrador CMS