CHEAP MONDAY ÅPNER BUTIKK

I slutten av november åpner Cheap Monday sin første butikk.

Publisert

Svenske Cheap Monday åpner sin første butikk 27. november. Butikken skal ligge i Kronprinsensgade i sentrum av københavn. Her vil kundene finne den komplette Cheap Monday-kolleksjonen, i tillegg til spesialdesignede plagg og jeans i unike vasker.

I forbindelse med butikkåpningen blir en serie av den originale modellen Tight i helt unike vasker lagt ut for salg. Litt senere blir det mulig å få en forsmak på kolleksjonen som lages i samarbeid med designeren Ann-Sofie Back.

Butikken er på 400 kvadratmeter. Interiøret er designet av det svenske firmaet Uglycute og har deres karateristiske stil med bruk av rå, enkle materialer.

- Jeg er veldig begeistret over å kunne presentere hele kolleksjonen vår i ekte Cheap Monday-omgivelser. Det føles godt at vår første butikk ligger i København. Vi elsker byen, og vi fant butikklokaler vi likte. Danmark var dessuten et av de første landene vi eksporterte jeans til, sier grunnlegger og kreativ sjef i Cheap Monday, Örjan Andersson.

I tillegg til å huse Cheap Mondays kolleksjon, skal butikken ha et eget printstudio, hvor unike trykk skal produseres i begrenset antall.

Powered by Labrador CMS