To barnemotemesser i København

Etter en del om og men blir det to messer for barnemote i København i februar. CPH Kids skal blant annet tilfredsstille de utenlandske utstillernes ønske om noe nytt.

Publisert

CIFFKids har vært enerådende på barnemote under moteuken i København. Nå kommer et nytt tilbud i form av messen CPH Kids. – Flere utenlandske barnetøyutstillere ville ikke til København i år hvis det ikke skjedde noe nytt, sier initiativtaker til den nye messen, Lohne Holm. Så sent som sist uke signerte hun avtaler med nye utstillere fra Sverige og Holland.

Likevel så det mørkt ut for den nye messen for et par uker siden. Da ga nemlig de fleste utstillerne beskjed om at de følte seg tryggere med stand på CIFFKids, ettersom tiden til planlegging og markedsføring av den nye messen blir knapp. Over helgen henvendte imidlertid et femtitalls utstillere til Holm og sa at de ville være med på den nye messen. Og messe blir det altså.

Utstillerne på CPH Kids har ønsket seg et livlig konsept, og mulige attraksjoner på messen er blant annet fotoseanser, konserter og moteshow. Messen arrangeres i den tidligere tappehallen til Carlsberg, Tap 2, på 3 100 kvadratmeter. Blant utstillerne finner vi Chill Norway, Bang Bang Copenhagen, Katvig, bisgaard, By Stroom Småfolk, Mini-nümph, Norlie, Rosemunde, Ruthless & Toothless og mange flere.

Kilde: Dansk Mode & Textil

Powered by Labrador CMS