Årets-lærling-2.jpg

Årets lærling

..heter Susanne Kristiansen og jobber i skobutikk i Tromsø. - Hun er det gode eksempelet på en profesjonell og komplett salgsmedarbeider, sa Paul Bukier da han overrakte prisen på vegne av styret for sko og tekstil i HSH.

Publisert

Foto: Live Nordby

Årlig kårer hovedorganisasjonen for handel og sørvis en lærling fra sko- og tekstilbransjen som utmerker seg spesielt ved sin framferd og dyktighet. Forslag til prisvinner kommer fra hele landet, kravene er mange og utmerkelsen henger svært høyt. I juryuttalelsen heter det: ”Årets lærling utmerker seg på en konstruktiv måte. Lærlingen har en helt spesiell dialog med kunden som på en positiv måte bygger relasjon mellom selger og kunde. Relasjonen gir veldig ofte mersalg. Hun er en flott kollega, tar initiativ og utfordringer og stiller krav til sine medarbeidere.”

Susanne Kristiansen har hatt sin læretid i Skoringen Amfi Pyramiden i Tromsø. Hennes faglige veileder har vært butikksjef Elin Sørheim. Og prisen består i - foruten blomster og plakett - en reise til Bread & Butter-messen i Berlin.

Powered by Labrador CMS