Markus-Bjørtomt.jpg

Imponerende design på Moteuka

Moteforums bransjeaften på fredag fikk tøff konkurranse fra Moods of Norways storarrangement på Bygdøy Kongsgård, men det var likevel en anstendig samling tekstilfolk som hygget seg med musikk, visninger, grytemat og kake fra Toro.

Publisert

Høydepunktet var kåringen av de beste blant Esmods designerspirer som hadde fått utfordringen å ”transformere” kassert materiale fra helt andre bransjer til påkledning. Gjenbrukstanken hadde åpenbart slått an, for det var mye fantasifullt blant antrekkene som ble vist. Førsteprisen på 10 000 kroner gikk til Ragnhild Dalen for hennes science fiction-inspirerte antrekk (eller kanskje det var SM-undertøy?). Annenprisvinneren Justin Sampo hadde gjort det meste ut av militært overskuddsmateriell og 3. prisen gikk til Markus Bjørtomt, som fikk ros for teknisk høy kvalitet og nydelig linjeføring.

Kvelden bød også på en ”overraskelsesvisning” med smykker, undertøy, selskapskjoler og badetøy.

Romvesnene til Ragnhild Dalen ble belønnet med 1. prisen i Moteforums designkonkurranse, overrakt av en annen miljøbevisst designer, Per Åge Sivertsen i Fin.

Markus Bjørntomts mannfolkantrekk holdt til en tredjepris. Legg merke til de maskuline smykkene - gjenbruksmateriell fra en ikke ukjent dekkspesialist .

Litt av hvert fra leietakerne på Moteforum på Moteukas overraskelsesvisning

Justin Sampo fikk annenpris for en tøff gjenbruk av militært materiell.

Powered by Labrador CMS