CIFF-Kids.gif

Konkurranse om ungene i København

Barnemotemessen CIFFKIDS er et veletablert og populært tilskudd til motemønstringen i Bella Center. Og i februar fikk København nok en barnemesse i regi av CPH Vision.

Publisert

Enkle bomullsplagg kombinert med fargerikt ”hjemmestrikket” tilbehør inspirert av amerikansk nybyggerstil i temaet Little pioneers.

Bakgrunnen for etableringen av CPH kids var at en gruppe leverandører ønsket en mer nyskapende og dynamisk messe enn den travle ”handelsplassen” CIFFKIDS hadde utviklet seg til å bli.

Det er for tidlig å si om de vil lykkes: CPH kids 12.-15. august var dobbelt så stor som det første arrangementet, men er med sine hundre utstillere fremdeles en ganske beskjeden messe i forhold til CIFFKIDS. Og det var svært stille i hallen og på standene da vi besøkte messen i Carlsbergbryggeriets tidligere tappehall på fredag.

Dagligpåkledning for aktive barn med denim og striper i sjømannsstil i Small dockers-temaet.

Et spesielt trekkplaster for CIFFKIDS er trendvisningen. Ungene er både flinke og søte, og det legges stor vekt på å få fram det som er aktuelt av motetrender også for de yngste.

Trendene var denne gang utarbeidet av Je:Su/Gulstue.com i samarbeid med Dansk Mode & Textil og stailet av Dansk Mode & Textils egen Ulla Skjødt. Visningene var bygd opp om temaene Garden, Tiny preppys, Little Pioneers og Small Dockers.

Powered by Labrador CMS