Moteuka følger Copenhagen Fashion Week

Moteuka i København er flyttet en uke fram og vil gå i uke 5, fra 3. til 5. februar neste år. Nprsk Moteforum har bestemt seg for å følge danskene slik at Moteuka fortsatt blir uka etter København. Dermed blir det Moteuka i Oslo i uke 6. Oslo Fashion Week avventer sin beslutning.

Publisert

Det er bestemt at moteuken i København begynner en uke tidligere med virkning fra februar 2011. Denne vil da foregå i uke 5, 3. – 5. februar. Det er fortsatt uavklart hva som skjer i Stockholm.

Ifølge tilbakemeldinger fra aktører i den norske bransjen er det stor interesse å følge København. Mange mener at det vil være problematisk å ha en ukes opphold før aktivitetene starter i Oslo. Derfor har Norsk Moteforum besluttet å gjennomføre Moteuka i uke 6 i februar 2011. Oslo Fashion Week avventer foreløpig sin beslutning.

Gisle Mardal i Norwegian Fashion Institute sier: - NFI ønsker at aktører i bransjen, både i Norge og resten av Skandinavia skal enes, slik at det blir en koordinert uke i Oslo, og sammenhengende moteuker i Skandinavia

Powered by Labrador CMS