Populær minimesse i Tromsø

Innkjøpere fra hele Nord-Norge samles til minimesse i Tromsø fra 22. til 24.oktober. Arrangementet har fenget og samler stadig flere leverandører og innkjøpere.

Publisert

- Et svært populært initiativ. I fjor kom det innkjøpere fra 43 butikker fra hele landsdelen, fra Sandnessjøen i sør til Svalbard i nord. 34 leverandører med over 40 merker innenfor klær, sko, smykker og tilbehør var med. Stadig flere viktige leverandører melder seg på, og interessen blant butikkene øker, slik at årets minimesse vil bli enda større enn før. En nyttig, hyggelig og sosial helg, sier initiativtaker Otto Davidsen i Jackpot.

For noen år siden var det minimesser i flere byer, men det døde ut etter hvert. For tre år siden tok Davidsen initiativ til å blåse liv i minimessen i Tromsø igjen, og responsen har vært svært god.

Dette har tydelig blitt en fin arena for leverandørene å selge inn mellomkolleksjoner. Stadig flere butikker synes et er flott å slippe å reise til Oslo for å treffe leverandørene. Og vi sørger for å hygge oss i hverandres lag og bygge relasjoner, sier Otto Davidsen.

Minimessen i oktober foregår på Clarion Brygge Hotell og Clarion Collection Hotell With i Tromsø

Powered by Labrador CMS