roar-selbekk.jpg

Stor stemning på Grand-taket

Det var stor stemning Roar og Lise Selbæk i Selected Brands inviterte til visning på takterrassen på Grand Hotell.

Publisert

Mye folk og god stemning under visningen på takterrassen på Grand

Selected Brands med Roar og Lise Selbæk slo virkelig på stortromma med visning på takterrassen på Grand Hotell. Med åpningssang av Nora Noor og avslutning av Marthe Krogh på fiolin og en godt regissert visning ble det kjempestemning blant frammøtte kunder og kjendiser.

- Dette var kjempemoro. Jeg har bedt til Gud 300 ganger om at det skulle bli oppholdsvær denne kvelden, og det holdt så vidt, sa en lettet Roar Selbæk etter at siste antrekk var vist.

Nora Noor åpnet showet.

Utendørsvisninger i Norge er ingen spøk, og det er ekstra moto å lykkes når vi investerer så tungt i et slikt arrangement, sier han.

Ekteparet Selbæk har hatt stor suksess med sin agentvirksomhet de siste årene. Med showrom og hovedkontor i Stavern bruker de Grand Hotell i Oslo som sin base under Moteuka. Og denne gangen dro de skikkelig til med visning på takterrassen.

– Det koster mye, men vi får vist fram produktene våre på en flott måte. Og jeg synes kundene fortjener å bli invitert på et slikt arrangement, sir en lettet og rørt Roar Selbæk etter at ros og godord haglet over ham etter visningen.

Roar og Lise Selbæk hadde grunn til å være fornøyd med showet.

Powered by Labrador CMS