Bik-Bok-by-Jenny-Skavlan-ok.gif

Bik Bok jakter på nye designere

Har du talent for motedesign har du muligheten til å få en årskontrakt med Bik Bok og være kleskjedens nye design trainee.

Publisert

BIK Bok har hatt stor suksess med Jenny Skavlan som gjestedesigner. Nå fortsetter jakten på flere talentfulle designere.

Nå ønsker kleskjeden å finne helt ukjente talenter over hele Skandinavia, som får lov til å designe en hel kolleksjon som til slutt skal havne i butikkene, skriver planB.

Det siste året har Bik Bok hatt stor suksess med gjestedesignerne Jenny Skavlan og Charlotte Thorstvedt. De to jentene har begge bakgrunn som programledere og er kjent som hotte trendsettere for unge jenter. Både Jenny og Charlotte fikk lage en gjestekolleksjon med sin helt egen vri.

Ungt og ukjent

Målet med den nye designkonkurransen er å finne unge og nye designtalenter og gi dem mulighet til å både lære, leke og utvikle seg innen design i et kreativt miljø:

- Bik Bok er en kjede som henvender seg til unge jenter og vi må snakke deres språk når vi rekrutterer. Med 5*5 by Bik Bok ønsker vi å skape oppmerksomhet rundt unge, ”up and coming” designere. Samtidig som vi håper å gi disse muligheten til å få oppmerksomhet og verdifull erfaring i prosessen, sier René Høgsted, innkjøpsdirektør på Bik Bok.

Høst- og vinterkolleksjon

Kolleksjonen skal bestå av 5 nøkkelplagg for høst og vinter 2011. Derfor må konkurransedeltagerne presentere et kolleksjonsnavn, fargetema og hvilke stoffer og detaljer som er tiltenkt plaggene i kolleksjonen.

I tillegg må du presentere skisser, fortelle hvor du har hentet inspirasjon fra og gjøre research med bilder, tidlige skisser og eventuelt moodboard. Denne teksten skal være på 100-200 ord.

Juryen bestemmer

De fem beste bidragene skal plukkes ut av en jury, som består av Bik Bok-ansatte og ulike fagfolk fra motebransjen.

Fem heldige utvalgte designere får virkeliggjort sine kolleksjoner, helt fra skisser og fram til produksjon og ferdig produkt. Kolleksjonene skal selges i Bik Bok-butikker i både Norge, Sverige og Danmark.

Powered by Labrador CMS