Flere grønne unger i København

Når CPH kids åpner dørene i den gamle tappehallen i Ny Carlsberg Vej 3. februar, vil minimum 12 utstillere vise barnetøykolleksjoner basert på miljøvennlig og bærekraftig produksjon.

Publisert

I februar i fjor var fire ”grønne” merker representert. Men interessen for miljøvennlige klær har økt kraftig i Danmark siden den tid. Ifølge en opinionsundersøkelse som ble gjennomført for kort tid siden, ønsker 41 prosent av den danske befolkning tilgang på mer grønn bekledning.

På CPH kids-messen stiller både danske og internasjonale firmaer med helt eller delvis økologiske produkter.

– Mange leverandører forbinder Danmark og Skandinavia med ren natur og sunn livsstil og velger derfor å vise sine kolleksjoner i København. Det er vi veldig glade for, sier grunnleggeren av CPH kids, Lone Holm, som også ellers er fornøyd med oppslutningen om messen.

– Det ser ut til at vi kommer til å overgå forventningene vi har hatt til 2011 både når det gjelder utstillere og besøkende. På tross av den økonomiske krisen har alle utstillerne fra messen i fjor meldt seg på til neste messe. CPH kids skiller seg ut i måten messen er organisert på, og dette vil ikke bransjen gå glipp av.

Powered by Labrador CMS