rødnese.jpg

Kjendispar i Fam Irvoll-design fronter Rødnesedagen

Årets t-skjorter til Rødnesedagen er designet av Fam Irvoll etter oppdrag fra kleskjeden KappAhl. Surferosa-vokalist Mariann Thomassen og snowboardstjerne Daniel Franck er frontfigurer for t-skjortene.

Publisert

KappAhl støtter Rødnesedagen med t-skjorter designet av Fam Irvoll.

– Fam Irvoll bruker mye humor og positivitet i sine designs, og hva passer vel bedre enn at hun designer Rødnesedagens t-skjorter hvor fokuset er å glede andre.

Samtidig er vi svært heldige som har fått Mariann og Daniel til å promotere t-skjortene til inntekt for Redd Barna, sier Eileen Antonsen i KappAhl Norge.

Den offisielle Rødnesedagen t-skjorten kommer i 4 ulike designvarianter til dame og herre, jente og gutt. Den er produsert i Eco cotton økologisk bomull, og blir laget kun for det norske markedet.

T-skjorten er tilgjengelig i KappAhls butikker fra 1. november og via www.rodnesedagen.no. Inntektene fra salget går i sin helhet til Redd Barna og deres kamp mot barnedødelighet i verden.

KappAhl har lang tradisjon i å støtte Redd Barnas arbeid og innsamlingsaksjoner.

– Det gjør vi fordi vi i KappAhl tar vårt samfunnsansvar på alvor. I år ønsket vi å fokusere litt ekstra på Rødnesedagen, siden vi ser på innsamlingen som et friskt pust som påvirker oss mennesker positivt i tillegg til å samle inn penger til en god sak, avslutter Eileen Antonsen.

Powered by Labrador CMS