IMG_6402.jpg

Norske visninger i København

Vi fortsetter å profilere norske designere i København. I august vil vi ha egen norsk stand på CPH Vision og fire norske visninger, sier Gisle Mardal i Norwegian Fashion Institute.

Publisert

– Vi samarbeider med OsloFashion Week, som skal bidra til å få gjennomført visningene. Årets debutant å på Oslo Fashion Week i februar, Veronica B.Vallenes, skal ha sin egen visning.

Jeg har fått bekreftet at Moods of Norway skal ha visning i samarbeid med oss. I tillegg skal vi arrangere en visning med tre norske designere. Hvem disse tre blir, er ennå ikke avklart, sier Mardal.

Det er heller ikke avklart hvor de forskjellige visningene skal være, men dette regner Mardal med å få bestemt i løpet av kort tid.

– København er en meget viktig messe for norsk motebransje. Derfor mener vi det er riktig å legge ned ressurser for å bidra til at vi får markert norsk mote i København og hjelpe norske designere med å få vist seg fram for et internasjonalt publikum.

Fra vår base på CPH Vision skal vi ha infostand, presentasjoner, samlinger og pressetreff. Vi har et meget godt samarbeid med Innovasjon Norge og den norske ambassaden i København og spiller sammen med en rekke gode samarbeidspartnere. Vi arbeider også med å få arrangert et felles reiseopplegg med faglige innslag for norske innkjøpere, sier Mardal.

O.

Powered by Labrador CMS