stende og abelsen.jpg

M.A.S. i Tromsø årets beste butikk

M.A.S. i Tromsø er årets beste klesbutikk i Norge. - Den. skiller seg ut fra mengden av norske klesbutikker som nordlyset mot polarnatten: Strålende, særegen og spektakulær!

Publisert

Det sa bransjedirektør i HSH, Bror William Stende, da han og redaktør i Tekstilforum, Ove Hansrud kåret M.A.S., Mona Abelsen Store i Tromsø til Årets beste butikk for 2009. Kåringen skjedde under avslutningen av Moteuka.

Prisen deles ut av HSH og bransjebladet Tekstilforum. Tidligere vinnere er Bogart i Trondheim, Rolfsen i Stavanger, For Men, CC Vest og Miss B på Bryn Senter i Oslo.

De gode eksemplene

- Ved å kåre Årets beste butikk vil HSH og bransjebladet Tekstilforum bidra til å trekke fram de gode butikkene og de dyktige kjøpmennene.

Å vise fram de gode eksemplene, uavhengig av størrelse og beliggenhet. Det er ikke størrelsen som teller, men hvordan eiere og medarbeidere utøver det gode kjøpmannskap for å skape resultater og gode kunderelasjoner, sa Stende.

Helhetsvurdering

Kåringen foretas ut fra en vurdering av butikklokaler, renhold og ryddighet, miljø, service, kundebehandling og medarbeidernes fagkunnskap. Videre vurderes vareutvalg, markedsføring, økonomi og ledelse.

Veldrevet og lønnsom

I begrunnelsen heter det blant annet:

Mona Abelsen har bygd opp en veldrevet og velrenommert butikk som har gått med overskudd helt siden starten i 1997. Hun driver fornuftig med god kostnadskontroll og stor egeninnsats.

Unik blanding

M.A.S. har en unik blanding av høyprofilerte, kjente merker, og merker i lavere prisleie. Butikken er også kjent for å satse på en rekke norske designere.

Abelsen har hatt positiv utvikling og gode driftsresultater i alle år. Selv om omsetningen gikk litt ned i 2009, ble resultatet bedre enn året før. Takket være god planlegging for å møte et vanskelig år, fornuftige innkjøp, god varestyring og lavere personalkostnader.

Butikken har både dame- og herreklær, og har blitt et viktig møtested for motebevisste mennesker i Tromsø.

Powered by Labrador CMS