FIN-Feline-19.png

FIN på ASOS.com

FIN Oslo lanserer kolleksjonen og filmen FIN Feline eksklusivt for ASOS.com, en av verdens største nettbutikker for mote.

Publisert

Per Åge Sivertsen er inspirert av kattedyr i den nye kolleksjonen.

ASOS er en av verdens største nettbutikker for mote og den største i Storbritannia. Det er første gang et norsk motemerke har fått utvikle en egen kolleksjon for en butikk av ASOS sitt kaliber.

- Vi i FIN Oslo gleder oss både til mottakelsen av underkolleksjonen FIN Feline og filmen vi har skapt med samme tittel, sier Nic Herlofsson.

Feline er engelsk for kattedyr og sjefsdesigner Per Åge Sivertsen har hatt kattens frihet og integritet som inspirasjon for de 14 plaggene i kolleksjonen.

De spesielle og edgy dyreprintene i FIN Feline er utviklet i samarbeid med kunstneren Kristin Løkegård. Kunstfilmen FIN Feline er produsert i Oslo og er regissert av Håvard Arnstad.

FIN Feline filmen er skutt med super hi-speed kamera i HD kvalitet. Musikken, som er komponert av Roy Westad, spiller en viktig rolle så skru opp volumet og trykk på full screen! Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=tg951M15r0o

Kolleksjonen er laget av økologiske materialer og vil være å få kjøpt fra ASOS.com i slutten av denne uken.

Powered by Labrador CMS