Københavnmessene en uke tidligere

Københavnmessene CIFF, CPH Vision, Terminal 2 og Gallery har sammen med Dansk Mode & Textil blitt enige om å forskyve moteuken en uke fram i 2011. Det vil si at februarmessen arrangere si uke 5, fra 3. til 6. februar 2011 og augustmessen leggestil uke 31, fra 4. til 7.august 2011.

Publisert

– Spesielt de nordiske motemerkene har ønsket seg en tidligere avvikling av messene, og vi er stolte av at vi nå kan etterkomme dette ønsket, sier direktør Peter Fenger i CP Vision/Terminal 2.

Messearrangørene har gått sammen i et felles selskap for å koordinere og markedsføre messene. Det nye selskapet er nå i dialog med Danish Fashion Institute for å få dem med i det nye samarbeidet.

Flyttingen av messene skjer for å gjøre København mer konkurransedyktig i forhold til de andre europeiske messene. Messene i København er under press fra flere kanter, og spesielt Berlin Fashion Week.

Derfor er det ifølge arrangørene nødvendig å tenke mer for å beholde og utvikle sin posisjon som Skandinavias viktigste motemesse.

Som første synlige resultat av det nystartede samarbeidet arrangeres det til den kommende moteuken en felles lufthavnstand og shuttle service messene imellom for innkjøpere og pressefolk.

.

Powered by Labrador CMS