gulskogen-1.jpg

\"Nye\" Gulskogen senter åpnet

Torsdag åpnet ”nye” Gulskogen senter i Drammen. Den største shoppingdestinasjonen i Buskerud med 125 familierelaterte butikker, spennende arkitektur og fasader, og store fellesarealer med hvilesoner, møteplasser og lekeområder.

Publisert

Nye Gulskogen er romslig, lys og luftig.

”Nye” Gulskogen kjøpesenter framstår nå som en komplett handelsdestinasjon for familien; et åpent, lyst og levende bydelssenter med fokus på kvalitet og spennende arkitektur.

En viktig inspirasjonskilde for senterets profil og utsmykning er hentet fra nærområdet og Gulskogen Gård, en elegant herregård fra 1800-tallet med en frodig, storslått hage. Gulskogens innganger ”Vann”, ”Blomst” og ”Påfugl” er basert på gårdens hovedattraksjoner.

Gjennom hele senteret finner man grafiske elementer med inspirasjon fra nærområdet. Det er lagt stor vekt på natur og miljø.

For å få frem en naturlig atmosfære er det lagt vekt på inspirerende og trivelige rekreasjonsområder, både innendørs og utendørs, samt hvilesoner og møteplasser med fontener og naturelementer. Et stort utelekeanlegg i naturelementer er plassert innendørs. I tillegg er det flere mindre lekeområder rundt om på senteret. Her kan man finne inspirasjon i et kvalitetssenter som er myntet på hele familien.

Gulskogen blir størst på klær/mote, sport/fritid, mat/servering, teknikk og hvite/brunevarer i Buskerud.

Powered by Labrador CMS