Rekordbesøk i Shanghai

Intertextile Shanghai Apparel Fabrics satte ny besøksrekrod på messen som ble avsluttet 22. oktober.

Publisert

Da hadde 56.645 innkjøpere fra hele verden vært rundt på de 155.000 kvadratmeter store utstillerarealene fordelt på ti haller med til sammen 2.500 utstillere fra 20 ulike land og regioner. Hele skalaen av kjente og nye tekstiler ble vist. En ny seksjon for denim viste seg å bli en stor suksess.

Her ble det vist det siste av stoffer til dameklær, skjorter, dresser, sportsklær, fritidsklær og tilbehør. Rapportene fra messa er svært positive. Arrangørene slår fast at 90 prosent av utstillerne er godt fornøyd.

De kan glede seg over at innkjøpere fra alle de store merkevarene kommer til Shanghai. I tillegg kommer det en lang rekke nye innkjøpere fra mindre selskaper og land som ikke har vært representert tidligere. Noe som bekrefter at denne messen er den ledende møteplassen for innkjøpere fra hele verden.

- Det har vært en meget positiv opplevelse, og vi håper at veksten fortsetter, ettersom Kinas tekstilindustri fortsatt har utviklingsmuligheter, sier Wendy Wen, messedirektør for Messe Frankfurt.

Powered by Labrador CMS