Hilfiger.gif

Stor ståhei da Tommy Hilfiger besøkte København

Den amerikanske designeren Tommy Hilfiger har besøkt Danmark - for første gang i firmaets 25-årige historie. Det var også i den anledning han la turen til København.

Publisert

Tommy Hilfiger hadde nemlig utlyst en designkonkurranse blant elevene ved Danmarks designskole om hvem som best kunne gi en personlig tolkning av amerikansk mote med utgangspunkt i hans Icon-kolleksjon, som ble lansert til jubileet.

Stor ståhei da Tommy Hilfiger inntok København. Her sammen med Trine Maja Kristoffersen, som vant designkonkurransen i forbindelse med 25 årsjubileet. (Foto: Live Nordby)

Vinneren ble 28-årige Trine Maja Kristoffersen som hadde designet en kombinert weekendbag og ryggsekk. Hun får dermed en inspirasjonstur til New York og mulighet til å besøke Tommy Hilfigers eget designstudio der.

I forbindelse med jubileet kommer også en egen ”denimduft” som har fått navn etter Hilfigers jeanskolleksjon, Loud.

Den ble introdusert med en rockekonsert på det populære utestedet Vega i København, med Tommy Hilfiger selv til stede. På scenen var band som amerikanske Darwin Deez og danske Asteroids Galaxy Tour, og kjente internasjonale og lokale DJ’er.

Tommy Hilfigers kolleksjoner har stor framgang på det danske marked for tiden, og innlagt i to-dagersbesøket til guruen selv var selvfølgelig også en omvisning i Hilfiger-butikken på Strøget, der pressen var møtt fulltallig fram for å hylle designeren.

Powered by Labrador CMS