Igedo bak ny messe i Düsseldorf

Med CPD Signatures lanserer Igedo Company en helt ny messe i Düsseldorf. Messen erstatter den tidligere CPD og kommer til å foregå 6.-8. februar 2011.

Publisert

Åpningstidene er endret til 10-19 søndag og mandag og 10-16 tirsdag. Messen tilbyr ”All Inclusive pakkeløsninger” til utstillere, og innbudte besøkende kan komme gratis inn. CPD Signatures bygges opp med like konseptstander, så den enkelte utstiller ikke må bygge sine egne stander.

Mange messenyheter

Dette er bare en av mange messenyheter. Fordi messene I København er flyttet fram en uke, til uke 5, flytter Oslo og Stockholm etter, til uke 6. Messene i København kolliderer med brukskunstmessen Formland i Herning og delvis med den nye Signatures i Düsseldorf.

Jam stenger

Etter en noe omflakkende tilværelse i fire byer er det slutt for jeansmessen Jam. Selv om de hadde 100 utstillere i sommer vil arrangøren, Munich Fabric-messen vil konsentrere seg om stoffmessen.

I Belgia dukker det opp en ny messe i Antwerpen samtidig med moteuken i København. Gallery 2020 kaller den seg, og går 6. og 7. februar.

En annen ny messe, CPI, hadde premiere i av slutten august. Igedo var arrangør og trakk 150 utstillere og besøkende fra 20 land.

Messe for tekstilteknikk

Også på den tekstiltekniske siden skjer det noe nytt på messefronten. Texprosess er navnet på et samarbeid mellom Techtextil, Material Vision og Messe Frankfurt som i dagene 24. til 27. mai 2011 regner med å kunne presentere det nyeste innenfor IT, produksjonsmaskiner og utstyr til broderi, syprosesser og ferdigbehandling.

Powered by Labrador CMS