fashionforward.jpg

Høstens viktigste mote- og livsstilseminar

Torsdag 3. november står mote, varehandel og merkevarebygging i fokus. ”fashion FORWARD” er et eksklusivt seminar med en rekke sentrale internasjonale foredragsholdere. Seminaret holdes på Stratos i Oslo.

Publisert

På seminaret vil du få høre mer om innovative salgsstrategier, nye butikktrender, netthandel og sosiale medier. Det vil bli belyst hvordan vi snakker om, kjøper og bruker merkevarer nå og i fremtiden. Få inspirasjon til å tenke nytt og høre hvordan du kan skape oppmerksomhet rundt ditt eget merke.

Seminaret er aktuelt for små og store aktører innen mote, livsstil, media og markedsføringsbransjen. I tillegg er det svært relevant for alle med tilknytting til varehandel og salg, for eksempel butikkledere, kreativt ansvarlige, personer som jobber med e-handel og alle bransjer med tilknytting til mote.

Henrik Vibskov hovedinnleder

Norwegian Fashion Institute og fashionFokus står bak arrangementet. Daglig leder Gisle Mardal er godt fornøyd med kvaliteten og spennvidden på foredragsholderne. - De har en enestående kompetanse og en unik teft for samfunnstendenser og mote, mener han. - De kan vise til en lang merittliste over hvordan man kan tenke nytt og finne spennende og effektive markedskanaler og bygge gode og varige kunderelasjoner.

En av hovedinnlederne er danske Henrik Vibskov som har hatt en fantastisk framgang med sine kolleksjoner. I dag selges Henrik Vibskov-klær i 34 land, og han har egne butikker i Oslo, København og New York. Dagen etter seminaret mottar han verdens største designpris på en million svenske kroner.

Sukker Design og ASOS.com

Hedda Høiness er partner i Sukker Design og er en av Norges ledende rådgivere innen design og produktutvikling. Fra London kommer Matt Hiscock, som er internasjonal salgssjef for Storbritannias største nettbutikk ASOS.com.

De øvrige foredragsholderne er: Kristopher Arden-Houser fra USA, Mie Albæk Nielsen og Caroline Hansen fra Femmes Regionales, Danmark, Stefan Siegel, Not just a label, Italia/England, David Hellqvist, Dazed Digital, Sverige/England.

Påmelding til post@fashionfokus.no og siste frist er 10. oktober.

Faksimile, plakat på fashionfokus.no

Powered by Labrador CMS