DAY Birger et Mikkelsen velger Andresen & Høyer

Fra og med 1.juni overtok Andresen & Høyer AS agenturet på DAY Birger et Mikkelsen sine kleskolleksjoner.

Publisert

Agenturet på DAY Birger et Mikkelsen inkluderer DAY Women og DAY Men kolleksjon, samt nysatsningen 2ND DAY som ble lansert i januar i år.

- Jeg er glad og veldig stolt over at vi i Andresen & Høyer har fått denne muligheten. DAY Birger et Mikkelsen er i dag en sterk og anerkjent merkevare, og det er med stor entusiasme vi nå tar over stafettpinnen, sier Karianne Andresen i Andresen & Høyer AS.

Dette markerer også en satsning fra DAY Birger et Mikkelsen, for å forsterke DAY som et livsstilsmerke, samtidig som det danner grunnlag for ytterligere vekst.

DAY har vært i Norge med sin DAY Womens-linje siden 1998 og har opparbeidet en solid distribusjon og et kjent navn.

- Med veletablerte dame-og herrekolleksjoner, samt nysatsningen 2ND DAY er DAY Birger et Mikkelsen i stadig vekst. Valget falt derfor på Andresen & Høyer AS.

De har bygget opp en solid plattform både på wholesale og retail-siden, noe som er meget viktig for oss. Vi håper våre eksisterende kunder og Høyer butikkene gir en fin synergi i markedet. Vi gleder oss over samarbeidet og til hva fremtiden vil bringe for Day Birger et Mikkelsen i Norge, sier Peter Henriksen, Commercial Director i DAY.

- Vi vil også benytte muligheten til å takke vår tidligere agent gjennom 12,5 år, Lasse Brinck Løvstad i Label AS for et flott samarbeid og ikke minst fantastiske resultater gjennom en årrekke. Vi vil fortsette samarbeidet med DAY i Label AS butikkene og ønsker Label AS lykke til også i fremtiden, understreker Peter Henriksen.

Med Andresen & Høyer som agent får DAY et samlet showroom og kontor, hvor man får muligheten til å vise kunder alle tre DAY-kolleksjoner under ett tak.

Det er også langsiktige planer om å etablere en DAY flaggskipbutikk i Norge som kan bekrefte merkets posisjon i det norske markedet.

Powered by Labrador CMS