vallenes.jpg

Fantastisk respons for Vallenes

- Fantastisk! Rådhuset i København var stappfullt og jeg fikk utrolig god respons på visningen, sier designeren Veronica B.Vallenes. Hun vant Max Factors talentpris for 2011 og fikk vist sin nye kolleksjon på Copenhagen Fashion Fairs hovedscene i Københavns rådhus fredag.

Publisert

Veronica B Vallenes presentasjonsfoto på www.veronicabvallenes.com

Veronica vakte oppsikt med sin debutkolleksjon da hun ble frontet som årets debutant under Oslo Fashion Week i februar i fjor. I sitt andre hjemland Danmark har hun også hatt en kjempemessig karriereutvikling.

Se bildeserie

Hun blir lagt merke til fordi hun har klart å skape et unikt look som kombinerer en forkjærlighet for vintage med dagens trender.

Hun bruker enkle silhuetter som framstår som flatterende for kvinnekroppen og som balanserer mellom det kantete, kule, feminine og sofistikerte.

Juryen for Max Factors talentpris uttaler blant annet i sin begrunnelse: ”Veronica er en dyktig designer som forstår å fange tidsånden. Juryen føler en dragning mot hennes designunivers, som er feminint, forførende, enkelt og elegant”.

Dette er rene eventyret. Jeg har hatt et fantastisk år. Responsen er enorm, og etterspørselen etter mine klær har økt veldig, sier en sliten, men lykkelig designer etter at visningen var gjennomført.

Hun har jobbet knallhardt både med design og forretningsutvikling. Hun har engasjert et PR-byrå, Patriksson Communication, som representerer henne i Skandinavia, og har også på plass agenter i Norge, Sverige og Danmark. I Norge er det Netskar Agency som selger hennes klær.

- Det har vært et tøft, men fantastisk år. Jeg har fått ansatt en daglig elder for virksomheten min, slik at jeg kan få hjelp til administrasjon og salg og få frigjort mer tid til det kreative. Men det er fortsatt masse jobb som venter, sier Veronica.

Hun har sin base i København og vil fortsette med det. – Det er ingen tvil om at det å bo og jobbe i København har vært til stor hjelp for meg. Det er en viktig årsak til at det har gått så bra så raskt, sier hun.

Etter at hun vant Max Factors talentpris har hun fått henvendelser fra en rekke land.

"
Powered by Labrador CMS