johnny-love.jpg

Johnny Love på tre messer samtidig

Tøff satsing av Johnny Love. Trønderne har vært på messe i New York, Berlin og Paris i løpet av en uke.

Publisert

Hektiske dager for John Vinnem og Truls Blaasmo i Johnny Love

- Det er skikkelig hektisk om dagen. Jeg var først på messe i New York og reiste rett til Premium i Berlin. To av kollegene mine er i Paris, sier John Vinnem.

Positivt i USA og Canada

- Tøff og dyr satsing?

- Ja det koster mye, men vi må balansere mellom det å bygge likviditet og få vist oss fram. Messen i New York var en viktig del av vår USA-satsing. Jeg har to partnere i USA som hjelper oss.

Vi har kommet godt i gang med salg til enkeltbutikker og flere meget interessante kontakter, så hittil er vi godt fornøyd. Vi har også solgt inn en god del til Canada, forteller Vinnem.

Vanskelig i Sverige og Danmark

- Johnny Loves herrekolleksjoner er blitt godt mottatt i Norge, men Vinnem medgir at det er vanskeligere å få etablert seg skikkelig i Danmark og Sverige.

– Vi har kunder i begge land som selger godt, men det er vanskelig å bli godt nok kjent. Både svensker og dansker er ganske lukket og lite mottagelige for norsk design. Det er vanskelig å få dem til å stoppe når du står på en messestand, så her er det snakk om hard jobbing.

Vi vurderer å sette oss i bilen og reise rundt og oppsøke butikker i Danmark og Sverige i den kommende mellomsesongen for å bli bedre kjent, sier Vinnem.

Positivt på Premium

- Tyskerne derimot er mer åpne for å ta inn nye designere. Derfor er Premium i Berlin en god plass å være for oss. Jeg er godt fornøyd med responsen, sier Vinnem.

Selv håper han å få frigjort mer tid til design og kreativt arbeid det neste året. – Vi har ansatt en medarbeider til på salg, slik at vi nå er fire ansatte.

Hensikten er først og fremst at jeg skal få brukt mer av tiden min på design, sier trønderen, som har mange planer. Ikke bare med nye kleskolleksjoner, men også med vesker og sko når tiden er moden.

Neste sesongs kolleksjon går i svart, grått og blått, med et lite innslag av grønt og jordfarger. Jakkene har uniformspreg, skjortene er rutete og buksene er smale, med mange detaljer.

Powered by Labrador CMS