terminal-2.jpg

Klart for messe i København

35 visninger, fem forskjellige messer, stor trafikk i showrommene og masse events. Det er Copenhagen Fashion Week i et nøtteskall. Starten går onsdag 2. februar.

Publisert

Det hele starter med pressekonferanse i Rådhuset, etterfulgt av det offisielle åpningsshowet til Copenhagen Fur, med flere nye, internasjonale designernavn. Blant dem Valerie Hash og Gaspard Yurkievich fra Frankrike og Lars Wallin fra Sverige.

Ecco Walk in Style Award

Egentlig tyvstarter moteuka i København med Ecco Walk in Style Award tirsdag kveld. En pris som gis til en sterk kvinne som får lov til å gi 250.000 danske kroner til et godt formål. Fra Norge er Cecilie Skog nominert.

CIFF og CIFF Kids i Bella Center, Gallery, CPH Vision og Terminal 2 åpner dørene torsdag.

Suksess for Vallenes

Fredag er det utdeling av The Max Factor Talent Award. Årets vinner er norske Veronica B. Vallenes, som har hatt et fantastisk år siden hun ble lansert som sesongens debutant på Oslo Fashion Week i fjor.

Vallenes får i tillegg til prisen anledning til å vise sin kolleksjon for høst/vinter 2011/2012 i Rådhuset.

Mange norske utstillere

Vel 30 norske designere og leverandører viser sine kolleksjoner i København.

CIFF: Brand Shoe, Fashion Partners, Ferdinand Mens Fashion, Gunns Stil, International Fashion Group, Joseph Ribkoff, Noranorway, Syversen, Søs Jensen.

Ciff Kids: Grena Barnevaderen, Kaboosia, Molsberry Import/Stonz.no, New Born, so-ro.

Gallery: Bjørg, Haaning and Htoon, Fabel, TSH, Veronica B.Vallenes.

CPH Vision: by Ti-Mo, Chill Norway, Epilogue, Iis, Line of Oslo, Sølv, Sca Ulven, Undorn.

Terminal 2: Johnny Love, Moods of Norway.

Fredag 4. februar samler Norwegian Fashion Institute og den norske ambassaden i København til minglesamling for utstillerne.

Powered by Labrador CMS