Bilde_03.jpg

Kristian Aadnevik for Riccovero

Torsdag 17. februar vises kolleksjonen Kristian Aadnevik for Riccovero. Dette er første gang Kristian Aadnevik-design blir vist under Oslo Fashion Week.

Publisert

Feminine kjoler med rock´n roll-edge fra Kristian Aadnevik for Riccovero.

Kristian Aadnevik har foreløpig designet to kolleksjoner for Riccovero . Høstkolleksjonen for 2011 blir vist under OFW nå. Vårkolleksjonen kommer i butikk fra 4. mars.

Kolleksjonene består av feminine kjoler med en rock´n roll edge, og de vil skille seg ganske klart fra den vanlige Riccovero-kolleksjonen. Kjolene er laget for feminine kvinner i alle aldre, men som er unge til sinns. Kjolene er produsert i et begrenset opplag.

I følge Kristian Aadnevik var valget av Riccovero som samarbeidspartner på det norske markedet en enkel avgjørelse, først og fremst på grunn av høy kvalitet på klærne og god passform. Det var Kristian som først tok kontakt med Riccovero og ville snakke om et mulig samarbeid.

- Jeg hadde et ønske om å gjøre klærne mine mer tilgjengelige her hjemme, og gikk til Riccovero med ideen. Jeg ser på Riccovero som en ideell partner, fordi de uten tvil er best på kjoler i Norge, sier Aadnevik.

Riccovero-sjef Finn Einar Kvamme sier følgende om samarbeidet:

- Vi er veldig fornøyd med å knytte til oss en av landets største designere. At vi får muligheten til å kle opp norske kvinner i Aadneviks vakre design er en ære, og vi gleder oss til fortsettelsen av dette spennende samarbeidet.

Powered by Labrador CMS