Little-Miss-Delicious.jpg

Nye engelske streetwearmerker

På Londonedge/Londoncentral-messe  6. til 8. februar i Olympia National Hall, deltar flere nye britiske designermerker. Messen er en utklekkingsanstalt for ferske designere som jobber med streetwear og har stor innflytelse på Londons undergrunnsmote.

Publisert

The Sick Kids

The Sick Kids

er et kreativt prosjekt startet av tre London-jenter med sans for rap og mote. T-trøyene deres ble opprinnelig lagd for salg på konserter, men ble snart populære også i motesammenheng på grunn av de underfundige slagordene og motivene. På Londonedge kommer de til å vise både trøyer og hettegensere, denimshorts og jakker, joggebukser og accessoirer. Se hele utvalget på www.thesickkids.co.uk.

Little miss Delicious

Little miss Deilicious

er et annet ferskt London-merke som har spesialisert seg på bijouteri – inspirert av mat. Merket ble lansert for ett år siden, og Londonedge er deres første messedeltakelse. Der håper de også å finne forhandlere. Ta en titt på www.littlemissdelicious.com.

Fresh Cargo

Fresh Cargo

er et fairtrade-selskap som har med seg to merker på Londonedge: Flip Flop and Fangs og Twisted Playground. Bak merkene står komikeren Luke McGibney og mote- og rettferdig handel-spesialisten Rebecca Gray. De lager humoristiske trøyer og topper.

Luna Jewellery Luna Jewellery

er et helt nytt merke fra fairtrade-firmaet Junk Shop. Kolleksjonen er vintageinspirert og består av kjeder, ringer og armbånd med naturmotiver – fugler, insekter og andre dyr.

Powered by Labrador CMS