HEIMEN_Pressebilder.jpg

Oslo Fashion Week og Heimen: The Cool Project

På trendvisningen under åpningen av Oslo Fashion Week tirsdag, sparkes et nytt prosjekt i gang. I samarbeid med Heimen lanseres “The Cool Project”, en designkonkurranse som forener tradisjonell husflid og couture.

Publisert

The Cool Prosject, et samarbeid mellom Oslo Fashion Week og Heimen.

Tradisjonelt norske motiver og materialer har for alvor vært synlig i det internasjonale motebildet denne vinteren. Motehus som D&G, H&M og Cubus har trykket det urnorske tett inntil brystet og vist hele verden hvor unikt og etterspurt norsk håndverk er.

Samtidig vil neppe den norske fashionista lete etter det nye trendplagget hos norske strikk- og ullvareprodusenter. Før nå.

Oslo Fashion Week og Heimen presenterer prosjektet “The Cool Project”. En konkurranse som utfordrer norsk strikk- og ullvareprodusenter til nytenkning. Hensikten er å utvikle vår husflidarv og løfte den inn i tiden.

Gjennom denne konkurransen inviteres både profesjonelle designere og amatører til å vise sitt designforslag. Deltakerne blir vurdert av en profesjonell jury og vinnerne får anledning til å vise frem unike prototyper av deres design på Heimen.

Powered by Labrador CMS