eikhi.jpg

Eikhi årets beste butikk

Dette var uventet! En takk til medarbeiderne mine – vi er en kjempegjeng! En rørt og overrasket Svein Vold i Eikhi på Bryne tok i mot prisen for årets beste butikk 2010 på festmiddagen til Texcon-messen på Gardermoen mandag kveld. Prisen for årets beste butikk deles ut av HSH og Tekstilforum.

Publisert

Formann i styret for mote og fritid i HSH, Paul Bukier, overrakte prisen til Svein Vold i Eikhi

Eikhi, som driver herre- og ungdomsbutikk på Bryne kan se tilbake på en jevnt stigende omsetning og svært gode resultater i en årrekke. Takket være godt kjøpmannskap i alle ledd.

Juryen, som har bestått av Øistein Gulbrandsen, Gulbrandsen Agencies, Ingrid Ødbehr Sehm, Steilmann, Kristin Ruud, Zebra Agenturer, Bror William Stende, HSH og Ove Hansrud, Tekstilforum, sier dette i sin begrunnelse:

” Årets vinner har en solid posisjon, ikke bare i sitt nærområde, men i hele regionen.

Selskapet har levert jevnt stigende omsetning og sterke resultater år etter år. Så sterke at kolleger i bransjen ikke helt kan forstå hvordan de får det til. Mens mange konkurrenter slet med finanskrisen utnyttet de situasjonen hos pressede leverandører og sikret seg gunstige innkjøp, slik at de økte omsetningen samtidig som de hadde god inntjening.

Selv forklarer de suksessen med et godt, samkjørt team med lang erfaring og høy kompetanse, godt planlagte innkjøp og høy servicegrad.

Prisvinneren har en innbydende, godt innredet og oversiktlig butikk med eksklusiv innredning som gjør det trivelig å komme inn og enkelt for kundene å finne fram. Det er mye å velge mellom, men samtidig hersker det orden og ryddighet.”

Tidligere vinnere er Bogart i Trondheim, Rolfsen i Stavanger, For Men, CC Vest, Miss B, Bryn Senter og M.A.S. i Tromsø.

Texcons medlemmer kåret Riccovero til årets leverandør.

Riccovero fikk Texcon-medlemmenes leverandørpris.

Powered by Labrador CMS