IMG_0478.jpg

Godt fornøyd med Moteuka

- Vi er meget godt fornøyd med Moteuka. Den rammen som ble skapt i atriet i Norsk Moteforum ble meget godt mottatt av både leietakere og innkjøpere, sier Arne Ludvigsen i Norsk Moteforum.

Publisert

Underholdningsinnslagene i Moteforums atrium ble godt mottatt

- Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger om at gratis trendseminar med Svenska Moderådet, utstillingen til Esmod og ettermiddagsunderholdning med musikk, dans og servering slo godt an. Folk var godt fornøyd, slår Ludvigsen fast.

God trafikk i showrommene.Her hos Blend.

- Vi har registrert flere besøkende enn i februar i fjor. De leietakerne jeg har snakket med, er meget godt fornøyd med trafikk og omsetning. Det ser ut som vi har funnet et riktig spor i måten å arrangere Moteuka på, sier Ludvigsen.

Et annet positivt tegn på dette er at han i løpet av de siste ukene har fått en lang rekke henvendelser far agenter som gjerne vil leie rom i Moteforum og fra eksisterende leietakere som ønsker seg større plass.

Stoff og tilbehør

Allerede 8.og 9.mars er det et nytt arrangement i Moteforum. Da arrangerer en gruppe danske og svenske leverandører tekstil- og tilbehørmesse i atriet.

Utstillerne er DesignerService, Fabrex Textil, Cobra Textil, LP Agencies/Lars Pedersen, ITA Textiles, JS Textil, Mandrup Textiles, Textra/Rolf Rasmussen, Ola Rundløf Agenturer og Kviman Textil.

Powered by Labrador CMS