Intertextil Balticum

Intertextil Balticum er den største messen for tekstil- og moteindustrien i Balticum. Den holdes i Riga i Latvia 8. til 10.april.

Publisert

Messen er et viktig arrangement for å markedsføre nye produkter fra latviske tekstiler, klær, undertøy, pels, skinn og produkter. I tillegg er den et interessant kontaktpunkt for samarbeid mellom øst og vest.

Hit kommer innkjøpere, produsenter og distributører av klær, sko, tilbehør og produksjonsutstyr for å knytte nye kontakter og gjøre avtaler. Små og store selskaper i latvisk tekstil- og moteindustri bruker messen til å presentere sine nyeste produkter og tjenester.

I fjor samlet Intertextil Balticum 95 utstillere fra tekstil- og moteindustrien i Latvia, Bulgaria, Kina, Estland, Italia, Litauen, Pakistan, Russland og Ukraina. 10. 723 besøkende fra 16 land var på messen.

Messen har en rekke tilleggseventer. Som Habitus Baltija, en konkurranse for unge motedesignere.

B2B Matchmaking arrangeres av BT 1 og Diplomatic Economic Club (www.dec.lv) for å bidra til at flere bransjefolk kan møtes og knytte nye kontakter.

Et online matchmaking-system gjør det enkelt å få formidlet informasjon om egen virksomhet, samtidig som det gir god tilgang på informasjon om andre virksomheter. Det gir muligheter til individuelle avtaler, paneldiskusjoner og besøk til forskjellige virksomheter.

Det har meldt seg en rekke interesserte deltakere fra de baltiske landene, Skandinavia, Ukraina, Tyskland og mange andre land.

Powered by Labrador CMS