Spenningen øker i Årets Leverandør

 2biz, Ball Group, Dranella, Fransa, Jensen Woman, Joseph Ribkoff, Kaffe/Cream, Moods of Norway, Riccovero, Signal, Ti-Mo. Dette er de leverandørene som hittil har fått flest stemmer i kåringen av Årets Leverandør. Det er fortsatt muligheter til å stemme! Fristen går ut 7. februar.

Publisert

Det er stor interesse om kåringen av Årets Leverandør. Hittil har Tekstilforum mottatt en lang rekke stemmesedler. Det er stor spredning i stemmegivningen, og så langt har mellom 30 og 40 leverandører fått stemmer fra sine innkjøpere og forbindelser.

Når vi nå går inn i siste faste av stemmegivningen presenterer vi en 10 på topp-liste: En alfabetisk oversikt over de ti kandidatene som har fått flest stemmer:

2biz, Ball Group, Dranella, Fransa, Jensen Woman, Joseph Ribkoff, Kaffe/Cream, Moods of Norway, Riccovero, Signal, Ti-Mo.

Det er en rekke kandidater like bak disse, så det er all grunn til å avgi stemme. Enten for å stemme fram de som ligge ri toppen, eller for å hjelpe fram DIN kandidat.

Alle som stemmer på Årets Leverandør er med i trekningen om en luksusweekend for to på Beitostølen. Siste frist for å stemme er tirsdag 7. februar. Vinneren kåres fredag 11. februar.

Gi din stemme her

"
Powered by Labrador CMS