IMG_1702.jpg

En flott Moteuke!

Dette blir en flott Moteuke! Nyvalgt leder av senterforeningen i Norsk Moteforum, Arne Sørnæs, er meget godt fornøyd med de aktivitetene det er lagt opp til da leverandører og innkjøpere møtes fra 8. august.

Publisert

Arne Sørnæs

- Ut fra de mange positive tilbakemeldingene vi fikk etter Moteuka i februar har vi fortsatt i samme gate: Daglige aktiviteter med underholdning, servering og musikk utover ettermiddagen. Svenska Moderådet holder trendseminarer. Vi satser mye på å samle både leverandører og innkjøpere til en bransjeaften og bransjefest torsdag kveld, hvor vi skal kåre vinneren av Moteukas designkonkurranse.

Vi samarbeider med Esmod og Høyskolen i Oslo om en designutstilling i atriet og vi gjør alt vi kan for å legge opp til å skape en god og effektiv, men samtidig hyggelig handelsarena på Moteforum. Dette blir fenomenalt bra, sier han entusiastisk, og legger til:

- Moteforum er den absolutt viktigste innkjøpsarenaen tekstilbransjen har. Her er det samlet en lang rekke dyktige leverandører med til sammen bortimot 400 merker. Hit kommer det innkjøpere fra hele Norge hit minst to ganger i året. Derfor er det svært viktig for oss at vi møter dem på en måte at de får gjennomført innkjøperne sine på en rasjonell og effektiv måte, samtidig som de har det hyggelig.

Styret har forhandlet fram nye leieavtaler som gjelder for fem år framover, med ytterligere fem års opsjon. - Moteforum er et populært sted for leverandørene. Derfor er alle rom fullt besatt. Derfor vil vi i styret se på mulighetene for å få tak i ekstra arealer for å gjøre mer ut av Moteuka.

Programmet for Moteuka:

Daglig program med ulike temaer fra klokken 17.30.

Mandag: Pasta & jazz.

Tirsdag: Sushi & art med funky musikk og "livepaint" av den Barcelonabaserte gatekunstneren Kenor.

Onsdag: Gratis trendforedrag i atriet.

Trends & Salad

Torsdag:

Gratis trendforedrag i atriet

Vorspiel og minglemat – samling før bransjefesten.

Bransjemiddag og bransjefest og konkurransevisning på Emil & Samuel med kåring av vinnerne i MOTEUKAs designkonkurranse.

Fredag:

Cocktails, funk & burgers.

Musikk med 12-mannsbandet Bump City.

Lørdag:

Exhibition, coffee & sweets.

Musikalsk underholdning og ulike kaffedrikker og is.

Powered by Labrador CMS