CIFF og CIFFKIDS med forbedringer

CIFF og CIFFKIDS i Bella Center har gjort en rekke endringer og forbedringer før messen i København, som starter torsdag 4. august og varer til 7. august. Kåring av årets motebutikk med utstillinger av finalistene i hovedhallen, barbershop med barbering, drinker og biljard i herreavdelingen er noen nyheter.

Publisert

Det kjøres to daglige trendshow som visualiserer sesongens fire trender fra Peclers Paris. Arrangørene har knyttet til seg en rekke spesialister innenfor trend og branding, PR og kommunikasjon for å tilrettelegge for utstillere og innkjøpere.

Fra sin stand i hovedhallen og opp på broen i andre etasje skal pej gruppen presentere trender og produkter, kåre årets motebutikk i Danmark og ha utstillinger som viser vinneren og finalistene i konkurransen.

I C-hallene organiseres standene som under forrige messe. Her foregår trendshowene, og utvalgte designstudenter er invitert til å stille ut sine tolkninger av Peclers fire trendtemaer.

I B-hallene blir det en jazz brunch kafé og en nordisk trendlounge bygget av Allan Kruse med produkter fra B-hallens utstillere.

“I tråd med verden” er en workshop som er et integrasjonsprosjekt med KEA, Københavns Ervervsakademi, Dansk Røde Kors, Dansk Mode & Textil, Rådet for etniske minoriteter og Kulturbroen.

Målet med prosjektet er å fremme sosial og økonomisk integrasjon i det danske samfunnet for kvinner med etnisk minoritetsbakgrunn. Dette gjøres ved å styrke og oppdatere etniske minoritetskvinners design- og håndverkskompetanse. (http://www.itraadmedverden.dk/om-projektet/ ).

Herreavdelingen i hallene B2 og B3 får en ny innpakning. Her blir det en barbershop hvor besøkende kan barbere seg, ta en drink og spille biljard og lese herremagasiner i tillegg til å se utstillerne nyheter.

CIFFKIDS i H-hallen vil ha et trendområde laget av Ulla Skjødt, trendshow to ganger om dagen og en utstilling av designstudenter som tolker Peclers trendtemaer. En kokk og en ernæringsekspert kjent fra dansk TV vil styre kaféområdet og blant annet servere kalorifattig og sunn gourmetis.

Powered by Labrador CMS