monki.jpg

Monki åpner i London

Den H&M-eide kjeden Monki etablerer seg i England. I september åpnes en butikk hos Selfridges i London, skriver Kjedemagasinet.

Publisert

Selv om H&M har roet ned ekspansjonstakten for flere av sine konsepter for heller å konsentrere seg om lønnsomheten, tar man nå altså steget inn på det engelske markedet med raskt voksende Monki.

- Perfekt utgangspunkt

- England er et meget interessant marked for oss. Vi har stor etterspørsel fra kunder i landet, og vi tror at vår mote passer den engelske kunden bra, sier operativ sjef for Monki, Henrik Aaen, til market.se.

Butikken åpner 1. september, og vil i følge market.se få selskap av både H&M og Cheap Monday, som også skal åpne butikker der.

I tillegg til London-etableringen er det nå klart at Monki skal åpne en flaggskipbutikk i Stockholm til høsten. Butikken skal åpne på Gallerian i Hamngatan, og blir blant kjedens største, med på 500 kvadratmeter på ett plan.

Monki eies av Hennes & Mauritz og har i dag 49 butikker i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederland, Tyskland og Hongkong. (Kjedemagasinet)

Powered by Labrador CMS