moteukeillustrasjon.jpg

Variert moteukeprogram og bransjefest

- Moteukas bransjefest blir et høydepunkt. Her er det bare å melde seg på allerede nå, sier arrangementsansvarlig Henrik Skarland i Norsk Moteforum. Bransjefesten blir på Emil & Samuel torsdag 11. august. Med visning av finalebidragene i Moteukas designkonkurranse, god mat og drikke og et hyggelig lag med bransjekolleger.

Publisert

Bildetekst her...

Norsk Moteforum har programmet klart for Moteuka i Oslo fra 8. til 14. august. Etter å ha fått mange positive tilbakemeldinger på det som skjedde i februar, fortsetter de daglige ettermiddagsarrangementene.

I samarbeid med Emil&Samuel arrangerer Norsk Moteforum Moteukas bransjefest med visning av finalebidragene i Moteukas designkonkurranse. Det blir et vorspielarrangement på ettermiddagen. Deretter settes det opp fellestransport til Emil & Samuel i sentrum.

Samarbeidet med moteskolene utvides, slik at Esmod denne gang får følge av Høyskolen i Oslo med designutstilling i atriet. Her vises elevarbeider. Utstillingen vil stå gjennom hele Moteuka.

Det blir arrangementer hver ettermiddag, unntatt søndag, med et spesielt tema for hver dag. Det blir musikalsk underholdning, et bredt utvalg av smaksprøver og fingermat og åpne barer. Gatekunstneren Kenor fra Barcelona, som også ermedansvarlig for logoen for årets arrangement, er en av hovedattraksjonene.

Svenska Moderådet vil holde rekke trendseminarer i atriet onsdag og torsdag. Alle trendseminarene vil være gratis.

Fredag blir ettermiddagsarrangementet "Cocktail og Burgers" holdt utendørs.

Powered by Labrador CMS