caddisfly1
caddisfly1

Nytt, skandinavisk merke

Caddis Fly har norsk eier og dansk design

Publisert

“Det behøver ikke å koste en million å ligne en “. Det er filisofien til det nye merket, designet av Anette Nyehuus og med med sales manager Christian Löwen, begge med erfaring fra blant annet BTX Group

Hyppige kolleksjoner

Navnet betyr vårflue, og det skal gjenspeiles i merket gjennom dynamikk og hurtige bevegelser etter hvor trendene.

– Vi reagerer hurtig, og beveger oss etter markedet med en mix av terminkolleksjoner og expresskolleksjoner – konstant fulgt opp av flashdrops til trendene som er her og nå forklarer Christian Löwen i en pressemelding.

Stilen beskrives som feminim men alltid med et tøft og casual touch.

– En Caddis Fly-jente kan alt og tør alt, og hun viser det gjerne gjennom sin stil. Hun kan kombinere en feminin top med sweatpants og stilletter- eller et par kule jeans med converse og en elegant topp. Hun er stilsikker og følger sitt instinkt sier designer Anette Nyehuus i pressemeldingen.

Messeklar i sommer

Kolleksjonene kommer til å bestå av overdeler med forskjellige uttrykk, bukser med fine detaljer, masse print og ikke minst strikk.

Hovedparten av kolleksjonen ligger prismessig i mellomsegementet. Caddis Fly byr også på litt dyrere eksklusive styles , hvor man får design og detaljer for pengene.

– Men samtidig skal det være value for money , så hun kan skifte garderoben i takt med trender , sier Christian Löwen.

Innsalget av den første Caddis Fly-kolleksjonen er allerede i gang, og de første varene er ute i butikkene neste måned. Caddis Fly blir å finne på Bella Center i København under messen i august og uken etter på messen i Oslo.

Lik oss på facebook, og få tekstilforum-nyheter rett på sida di

Powered by Labrador CMS