motemedmening-bredde.jpg

Fredag 3. februar: Mote Med Mening

I morgen arrangeres Mote Med Mening for sjette gang, av frisørkjeden Olimb & co, i samarbeid med Isa Dora, Norwegian Fashion Institute, SP og Wella

Publisert

Plakat: www.motemedmening.com

Frisørkjeden Olimb & Co har etablert arrangementet Mote Med Mening for at motebransjen også skal bidra med å gi noe tilbake til samfunnet, og hvert år går billettinntektene utelukkende til et veldedig formål. I år går pengene til Karanba, som er et sosialt prosjekt i Rio de Janeiro, Brasil.Med fotball som virkemiddel, hjelper Karanba vanskeligstilte barn og unge fra slumområdene med utdanning, utvikling og utfoldelse. Karanba ble startet i 2006 av tidligere LYN-spiller Tommy Nilsen og har siden det hjulpet mange mennesker til et bedre liv.

Mote Med Mening-stiftelsen er en nonprofit stiftelse, basert på frivillig innsats og er helt og holdent avhengig av økonomiske støttespillere.

Veldedighetsshowet holdes i år på DogA i Hausmannsgate 16 i Oslo, fredag 3. februar. Dørene åpner klokka 19.00, og showet starter klokka 20.00. Billetter kjøpes på billettservice.no.

KONTAKT

P.b. 130, N-2261 Kirkenær
469 41 000 redaksjonen@tekstilforum.no

Redaktør:
Georg Mathisen
90 93 28 97