minimessalogo

Påmeldingsfristen nærmer seg!

Høstens minimesser i Trondheim eller Tromsø er en effektiv måte å treffe kunder i Trøndelag og Nord-Norge på. Ønsker du å være med, må du melde deg på innen 15 september. 

Publisert

Neste minimesse er siste uka i oktober: Onsdag 24. og torsdag 25. oktober i Trondheim og 26. til 28. oktober i Tromsø.

Påmelding skjer på www.minimessa.no og påmeldingsfristen for utstillere er 15. september.

Minimessa ønsker også å registrere alle innkjøpere på messene, og henstiller at også disse går inn på nettsidene og registrerer seg på forhånd.

- Effektiv møteplass

"

Ildsjelene bak Minimessa er Otto Davidsen og Arnulf Sagplass.

- Stadig flere leverandører med mellomkolleksjoner finner ut at minimessa er en effektiv måte å treffe kunder i Trøndelag og Nord-Norge på, sier Otto Davidsen, en av ildsjelene bak minimessa. – Dette er en effektiv og fremfor alt en sosial og hyggelig møteplass for bransjen og for kundene våre. På messa i april hadde vi godt over 50 utstillere og mer enn 120 merker samlet, noe som gjør messa stadig mer interessant for innkjøperne. Og vi venter flere nå!

Messa i Trondheim finner denne høsten sted på nye Clarion Hotel & Congress på Brattøra, som er det største og mest avanserte konferansehotellet i Norge.

- Her får vi alle utstillerne på ett plan, og vi skal sørge for topp messestemning på dagtid og hyggelig stemning med fellesarrangement på kvelden, sier Otto Davidsen.

I Tromsø arrangeres messa som vanlig på Clarion Bryggen Hotel.

- Her samler vi innkjøpere og leverandører til tradisjonelt lutfisklag på fredagskvelden og felles middag og party på lørdag, så det blir både en nyttig og hyggelig helg, lover Davidsen.

Minimesse-ekstra i forkant

Som vanlig samarbeider vi med Tekstilforum, som gir ut Minimesse-ekstra i forkant, med ekstra distribusjon til butikker fra Nord-Møte til Finnmark. Tekstilforum tar seg også av all påmelding, og har laget en egen webside for messa, www.minimessa.no, noe som gjør det lettere å få informasjon og melde seg på.

Powered by Labrador CMS