moteuka-1

- Du finner alt på MOTEUKA!

- Her finnes alt en innkjøper trenger. Dameklær, herreklær, barneklær, sko, vesker, smykker og alle typer tilbehør. Derfor gjør vi i MOTEUKA alt som står i vår makt for å være et godt vertskap, skape fin en ramme rundt årets viktigste innkjøpsuke slik at gjestene våre skal trives og kose seg og bli lenge hos oss.

Publisert

Leder av senterforeningen i Norsk Moteforum, Arne Sørnæs, er overbevist om at det blir en god moteuke for både innkjøpere og leverandører i Norsk Moteforum. «Fenomenalt», sier han entusiastisk.

Arne Sørnæs

- Vi har fått svært mye skryt for det miljøet vi har skapt i kafeteriaen og atriet de siste sesongene. Innkjøperne gir klart uttrykk for at her er det godt å være. Med «Relax Hours» med underholdning og servering, kunstneriske innslag og faglig program som gjør at det er hyggelig å slappe av litt mellom avtalene, treffe kolleger og utveksle informasjon og erfaringer.

- Det er viktig å koble av litt mellom slagene, for Moteuka er hardt arbeid. Det er nå kjøpmennene legger grunnlaget for den omsetningen og forhåpentligvis den veksten de får neste vår. I en tid med fortsatt krise i Europa, stadig dystrere spådommer om en norsk økonom og netthandel som en stadig sterkere konkurrent er denne uka svært viktig. Det er nå du som kjøpmann legger grunnlaget for at du har en spennende butikk med nyheter og opplevelser som gjør at kundene velger å komme til deg og handle i stedet for å bestille på nettet eller å handle mens de er på ferie.

Optimister

Vi må være optimistiske. Det finnes fortsatt store muligheter til å utvikle seg og øke omsetning og inntjening. Men da må kjøpmennene forberede seg godt, ha en klar formening hva de skal kjøpe inn for å gjøre butikken bedre og ikke stresse fra sted til sted for å få gjort unna innkjøpene raskest mulig. Det er mye å spare og enda mer å tjene på å planlegge innkjøpene bedre og bruke litt mer tid hos hver av dine leverandører. Og spandér noen ekstra timer på å kikke nærmere på nye produkter som kan gi dere mersalg og økt omsetning, er oppfordringen fra Arne Sørnæs.

Sommerlige omgivelser

MOTEUKA har lagt opp til sommerlige omgivelser hvor sommeren er tatt inn i atriet i Norsk Moteforum. Fra mandag til fredag blir det relax hours med visninger, kåringer, smaksprøver, god musikk og varierte underholdningsinnslag.

Mandag

Utstilling av finalebidragene i MOTEUKAs designkonkurranse og Art-jam, en utstilling laget av MOTEUKAs festivalkunstnere. De besøkende kan studere sesongens trender på en trendvegg fra Who´s Next/Nelly Rodi, og det blir musikk, servering og smaksprøver fra Beito Ysteri og Kulinaris gourmetis. underholdningsinnslag.

Tirsdag

Musikk, underholdning og smaksprøver på Serranoskinke, Pepes paella og Kulinaris gourmetis.

Onsdag

Musikk og underholdning og servering fra utebaren pluss smaksprøver av Salma laks og Valrhona sjokolade.

Torsdag

Visning av finalebidragene i MOTEUKAs designkonkurranse md kåring av vinnere. Det blir musikk og underholdning med smaksprøver fra Tind og Kulinaris.

Fredag

Grill, musikk og underholdning og smaksprøver fra Kulinaris.

Powered by Labrador CMS