pascal

Fra informatikk til konfirmantdress

 Fang-Fang Tao komt il Norge for å utdanne seg til sivilingeniør i informatikk. I dag står hun bak Pascal konfirmantdresser som de siste årene har blitt meget populært blant norske gutter.

Publisert

Fang Fang Tao har suksess med sine konfirmantdresser.

Fra stoff og snitt til søm er Pascal en konfeksjonssydd dress med jakke, vest og bukse, til en overkommelig pris og med omgående levering. Dette har gjort dressene til en salgssuksess. Butikker som DIGG på Bergen Storsenter, SISU i Egersund, og G. Irgens på Stord er blant dem som har solgt mange PASCAL-dresser. Merket kom inn i MATCH-kjeden i fjor, og selges i til sammen 18 butikker.

Bak Pascal står norsk-kinesiske Fang-Fang Tao.. Hun kom til Tromsø og Norge som utvekslingsstudent høsten 1992, og er utdannet sivilingeniør i informatikk fra Universitet i Tromsø. Etter 8 års jobb i Telenor, bestemte hun seg for å utnytte sin kinesiske bakgrunn o g satse i motebransjen. Hun startet med å produsere pendresser for gutter fra 2 til 16 år, som ble en umiddelbar suksess.

Fang-Fang drar selv til det største stoffmarkedet i sør-Kina flere ganger i året for å plukke ut stoffer, og fabrikken som produserer dressene er en mellomstor fabrikk som ellers produserer klær hovedsakelig for eksport til Italia og Tyskland.

Pascal har stort utvalg av modeller. I tillegg finnes et utvalg av og matchende slips og sløyfer. På lageret på Rud i Bærum er det flere tusen dresser og skjorter med levering dagen etter bestilling.

Powered by Labrador CMS