Ann-Christin-Ruud-Lexington

Lexington satser på mote

Ann Christin Ruud er ny Country Manager for Lexington Norge. Hun har tidligere jobbet som administrerende direktør i Vivikes AS. Hun er allerede på plass i showrommet, der hun og hennes salgsteam er i full gang med å forberede innsalger av Lexington Home & Clothing for SS14. 

Publisert

Lexington har siden 1997 vært sterkt knyttet til Home-konseptet, og vil nå også bygge en sterkere posisjon innen mote.

– Lexington Home er i stor grad etablert i Norge, og nå har vi som mål å bygge ut distribusjonen av Lexington Clothing i samarbeid med nye forhandlere. Lexington er et lifestyle-konsept, og kleskunden finnes absolutt i Norge. Lexington-følelsen hentes fra New England, og vi jobber i en klassisk stil med høy kvalitet og fokus på detaljer. Det finnes også tydelige innslag av trender, ved at vi bruker en spesifikk farge eller et materiale som passer godt for sesongen. For SS14 har vi for eksempel tatt med en solgul farge, som føles veldig aktuell, sier Kristina Lindhe, CEO og Creative Director i Lexington Company.

Lexington Clothing ble introdusert i Norge i 2010, og har hatt en flott utvikling i omsetning og antall kunder. De har flyttet inn i nytt showroom i Sagveien 23.

Powered by Labrador CMS