Smartguy med nytt merke og nettsted

Det danske nettselskapet  SmartGuy A/S starter Nordens største modellkonkurranse i forbindelse med lanseringen av sitt eget merke, Stylepit,  og et nytt nettsted, Stylepit.dk.

Publisert

- Med vårt eget merke ønsker vi å skille oss ut fra våre konkurrenter. Stylepit kan kun kjøpes på Smartguy og Stylepit.dk, forteller Christian Bjerre Kusk, som er innkjøpsdirektør hos Smartguy AS.

Smartguy har det siste året brukt navnet Stylepit som sin tilgang til det internasjonale markedet. Virksomheten velger nå også å lansere nettstedet som Europas nye online moteunivers også i Norden. Her samles alle Smartguys tilbud til kvinner, menn, barn og sportsfolk. Smartguys butikker i Norden fortsetter parallelt med det nye nettstedet.

I forbindelse med lanseringen kommer det en reklamekampanje i TV og en modellkonkurranse.- Konkurransen kommer til å bli kjørt på Stylepit.dk, hvor deltakerne kan laste opp sine modellbilder. Alle som har en Facebook-profil kan fortløpende ”like” deltakerne, og til slutt vil en jury vurdere deltakerne og kåre en vinner.

- Vi venter stor oppslutning, og påmeldingene har allerede begynt å komme inn. Vi venter stor deltakelse, da kampanjen kjøre si hele Norden og i Ukraina, forteller Nicolai Kærgaard i Smartguy.

Deltakere med modelldrømmer kan vinne flotte premier. Vinneren blir Stylepits ansikt utad og vinner dessuten en modellkontrakt og en reise til USA.

Private label med urban look

Merket Stylepit sikter seg inn mot et ungt og stilsikkert publikum som ønsker en avslappet, men samtidig trendy streetwear-look, forteller Christian Bjerre Kusk.

Powered by Labrador CMS