breadandbutter.jpg

Masse messer i Berlin

Skal du til Berlin på messe i sommer? Husk at messe i Berlin slett ikke bare er Bread & Butter. Her er det noe for absolutt alle. Mercedes Benz Fashion Week Benz som varer fra 2. til 7. juli har utviklet seg til Europas viktigste mote-møteplass med ikke mindre enn 15 messer og ulike events som dekker alle segmenter av klær, sko og alle typer tilbehør.

Publisert

Bread & Butter

Bread & Butter er den desiderte største begivenheten som trekker flest innkjøpere til den tyske hovedstaden. Det enorme messeområdet på den tidligere flyplassen Tempelhof er en fantastisk inspirasjonsreise og en viktig møteplass for alle som driver i. Med vel 600 utstillere i sektorene denim, sportswear, street fashion, kategoriene Function Wear og Casual Dresssed up, som dekker en stadig større del av ung mote og dagligklær som det selges mest av i butikkene, får du til tider maurtuefølelse i folkevrimmelen på Tempelhof.

Premium

holder til i det gamle verkstedlokalet STATION og byr på rundt 900 ulike merker fra leverandører av mer klassiske merker, internasjonale nykommere og eksklusive fashionprodukter.

Panorama

Nyeste tilskudd til messefloraen i Berlin er Panorama, som åpnet i januar i år. Messen ligger i det nye Expocenter Airport med 20.000 kvadratmeter utstillingsflate fordelt på tre haller. Senteret er bygd ved siden av den nye hovedflyplassen og får en sentral beliggenhet når flyplassen en gang blir ferdig. I dag ligger den «midt utpå landet», men arrangørene har gode busslinjer fra flyplassen Schønefeld og Bread & Butter. Panorama har en lang rekke kjente, internasjonale merker og har «stjålet» noen av merkene som tidligere var på Premium.

The Gallery Berlin

Ligger i Moskau i Karl Marx-Allee og har en rekke designermerker, avant garde-merker og tilbehør.

Bright

er en streetwear-messse som tidligere holdt til i Frankfurt, men som i fjor flyttet til Berlin. Messen samler de mest kjente europeiske merkene for streetwear, sneakers og boardermote i «Alte Muenze», Am Krøgel 2.

(Capsule)

Nisjemesse i Postbahnhof som kombinerer high end-merker, frittstående designere og streetwear.

GREENshowrom

Kombinerer moderne design med bærekraft og miljøfokus. Messen holder til i hotell Adlon og presenterer merker og leverandører som produserer mote, tilbehør, kosmetikk og livsstilsprodukter på en miljøvennlig og økologisk forsvarlig måte.

Ethical Fashion Show

The Ethical Fashion Show Berlin holder til i ewerk, Wilhelmsstrasse 43 og presenterer bærekraftig og etisk produsert gatemote og ung mote.

SEEK

SEEK er en messe rettet mot den yngre generasjonen av merker og kjøpere, med merker som er omhyggelig valgt ut av salgsdirektør Maren Wiebus og kreativ direktør Oliver Saunders. Forrige sesong flyttet messen til Kühlhaus i Luckenwalder Strasse, og har utvidet utstillingsarealene ytterligere før sommerens arrangement.

Showfloor Berlin

Arrangerer catwalkshow med fokus på bærekraft, kvalitet og miljø. Ligger i Huxley´s Neue Welt, Hasenheide 107.

Show & Order

Messe for high end merker med fokus på kvalitet og eksklusivitet. Holder til i Kraftwerk Berlin MItte, Køpenicker Strasse 70.

SCOOP

Presenterer unge, spennende merker av utvalgte internasjonale økodesignere som viser alt fra street wear til avantgarde i den gamle postbygningen i Kreuzberg (Ex Skalitzer Post, The Wye, Skalitzer Strasse 86.

The Projektgallerie Showroom

Moteshow for internasjonale designere, innkjøpere og presse i Urban Spree Art Gallery. I tillegg arrangeres det en lang rekke visninger på ulike steder i byen.

Powered by Labrador CMS